Des d’ On.Bit volem exposar-vos 10 dels motius pels quals és de gran utilitat, tant per a la teva vida professional com a personal, la formació en eines ofimàtiques. Per a això, us oferim els nostres cursos oficials, totalment subvencionats per poder convertir-vos en experts en Word, Excel i Power Point.

1. Milloraran les teves oportunitats al mercat laboral

Avui dia és un requisit essencial tenir un mínim de coneixement de l’ofimàtica. Gairebé totes les empreses, actualment utilitzen diferents programes per portar la seva activitat diària. El coneixement d’aquestes eines, s’ha convertit en imprescindible per la competitivitat al mercat laboral.

2. Seràs mes eficaç en les teves tasques

L’ús de les eines  d’ofimàtica ens permet tenir una major agilitat en el treball, la qual cosa es tradueix en una millor administració de temps i esforços.

3. Milloraràs les teves presentacions de dades

A través d’aquestes eines, podem presentar dades d’una forma més visual i adequada, de manera que la nostra audiència podrà captar d’una millor manera la informació que volem transmetre-li.

Tant en treballs, com a l’escola o altres activitats, PowerPoint pot ser molt útil per fer les nostres exposicions més enriquidores i visuals.

4. Evitaràs fer tasques repetitives

L’ús dels programes d’ofimàtica et permetrà mecanitzar processos mitjançant pocs clics.

5. Podràs millorar la gestió de dades

Gràcies a totes les utilitats de les eines ofimàtiques, podràs emmagatzemar, analitzar, modificar i gestionar les dades d’una manera més eficient.

6. Millorarà la interacció en projectes grupales

El correcte ús de les eines millora el treball en equip, ja que tot l’equip treballa sota els mateixos suports i amb una metodologia de treball comú, i això millora el flux d’informació entre els components del grup.

7. Et permetrà baixar costos i contribuir a cura del medi ambient

Treballar amb material informatitzat redueix l’ús d’arxius en paper i en conseqüència es genera un gran estalvi en costos i es contribueix a la cura del medi ambient.

8. Podràs realitzar càlculs exactes

Gràcies a Excel podem realitzar càlculs complexos de manera exacta: estadístiques, pressupostos, enquestes, comptabilitat… Aquestes funcionalitats milloren el treball tant en empreses com en projectes d’estudiants.

9. Milloraran les teves competències

Amb l’ús de les eines ofimàtiques, augmenten les teves habilitats a l’hora de tractar amb dades, i això t’ajudarà a seguir creixent i desenvolupar les teves tasques de forma més eficient.

10. Perquè a On.Bit t’oferim les facilitats perquè puguis formar-te en ofimàtica

A On.Bit som conscients de tots els beneficis que té l’estudi i la formació en aquestes eines, per aquest motiu us oferim els nostres cursos oficials, totalment subvencionats per el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya així poder convertir-vos en experts en Word, Excel i Power Point

Informa’t de les properes convocatòries i no dubtis en sol·licitar informació.

Telèfon: 933 599 722

Email: info@bit.es