A qui va dirigit el projecte?

On BIT és un projecte social d’ Actibyti Project, que té com a objectiu potenciar la ocupabilidad dels professionals en situació d’atur, autònoms o professionals en actiu, que busquin una millora en la seva carrera professional.

Què objectiu persegueix Actibyti Project?

El nostre principal objectiu és fer accessible la millor formació informàtica per als col·lectius anteriorment especificats, i oferir cursos i certificacions oficials dels més importants multinacionals del sector de les tecnologies de la informació.

Quin cost tenen aquests cursos?

La realització d’aquests cursos no suposa cap cost per a l’alumne, ja que estan completament subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Que inclouen aquests cursos?

Els cursos inclouen:

  • Classes presencials en aules amb accés al nostre núvol i amb equips Pc amb pantalles de 21’.
  • Professors Especialitzats: Comptem amb formadors altament qualificats, amb coneixements tècnics i experiència professional, que alhora disposen d’excel·lents habilitats docents.
  • Material i documentació oficial en tots els cursos.
  • Certificació d’assistència i si ho desitges, podràs presentar-te a examen per obtenir el certificat oficial.

Que cursos oferim?

Dividim els nostres cursos en dos blocs:

Productivitat Digital:

  • Curs d’ Excel
  • Curs de Power Point
  • Curs de Word

Development:

  • Desenvolupament Android
  • Desenvolupament Web
  • Curs de MCSA SQL SERVER

Que és BIT?

A BIT som un centre de formació oficial de Microsoft, ComptTIA, i Hortonworks. Tots els nostres instructors en aquestes àrees estan certificats com a formadors oficials, garantint així la seva capacitat tècnica i docent. Les nostres aules compleixen amb els estàndards requerits per les marques i usem la seva documentació oficial per impartir cursos.

A més, a BIT comptem amb un equip de pedagogs i psicòlegs especialitzats en formació contínua que s’encarreguen del disseny i organització de totes les activitats que realitzem, així com de millorar contínuament la nostra metodologia didàctica i capacitat docent del nostre equip d’instructors.

Per això hem creat una metodologia docent pròpia, NextB Tech. Una innovadora metodologia de formació pràctica, lúdica i col·laborativa pensada per millorar la teva experiència d’aprenentatge i ajudar-te a potenciar el teu talent professional. Dissenyem els cursos perquè siguin fàcilment adaptables a les necessitats de cada alumne. Entenem que la flexibilitat i l’agilitat són valors professionals que formen part de l’excel·lència en el nostre servei docent.