Curs Microsoft Office Excel 2016 nivell avançat

Curs oficial 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Microsoft Office Excel és una de les eines més utilitzades per la majoria dels llocs de treball a les empreses. És una aplicació d’ús molt transversal, ja que es pot utilitzar per a infinitat d’aplicacions. Molts usuaris han après a utilitzar Excel de forma autodidacta i això fa que desconeguin moltes de les possibilitats que té i que no s’utilitzi de la manera més adequada, invertint molt de temps a realitzar tasques que, amb un major coneixement d’Excel, es podrien fer d’una manera molt més eficient i productiva.

Aquest curs presencial està plantejat per a aquells usuaris que volen saber més sobre aquesta potent eina, utilitzar-la correctament i esprémer totes les possibilitats. Ara pots apuntar-te sense cost, ja que el curs està totalment subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La durada dels cursos és de 30 hores.

Aprofita aquesta oportunitat única i reserva la teva plaça ara! Aquestes són les properes convocatòries obertes.

Reserva la teva plaça

Treballar dur no és treballar més; és fer-ho de manera més intel·ligent.
¡Apunta’t ara i comença a enriquir el teu talent!

Nova edició dels Cursos d’Excel Avançat

Pre-reserva ara la teva plaça per la propera edició d’estiu en el formulari.

Últimes places disponibles!

Segons el Reial decret 463/2020, de 14 de març, modificat pel Reial decret 465/2020, de 17 de març, mentre duri la vigència d’aquest Reial decret i de les seves pròrrogues, la formació en modalitat presencial queda suspesa. Així doncs, i fins a nou avís, totes les formacions es programaran en modalitat virtual.

Què hauràs après en finalitzar el curs?

  • Entendràs, comprendràs i realitzaràs operacions per l’ús professional de funcionalitats avançades de l’eina Microsoft Excel 2016.

  • Sabràs administrar les configuracions i opcions d’un llibre d’Excel.

  • Controlaràs les funcions avançades per a crear fórmules, taules i gràfics.

  • Dominaràs la gestió de configuracions personalitzades.

Curs totalment subvencionat

Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Aquest curs forma part del projecte ON.BIT de Bit Academy, que té com a objectiu fer accessible la millor formació informàtica al conjunt de la societat.

Cursos 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sense cost per als participants i impartits per instructors de contrastada experiència. Està dirigit tant a treballadors en actiu com a treballadors en situació d’atur que desitgen millorar el seu perfil professional.

Contingut del curs

MICROSOFT EXCEL 2016 NIVELL AVANÇAT

Administrar configuracions i opcions d’un llibre.

Administrar llibres.

Administrar revisió de llibres.

Aplicar dissenys i formats de dades personalitzades.

Aplicar formats de dades personalitzades i validacions.

Aplicar filtres i formats condicionals avançats.

Crear i modificar elements d’un llibre personalitzat.

Preparar un llibre per a la internacionalització.

Crear fórmules avançades.

Aplicar funcions en fórmules.

Gestionar estils i opcions de les taules.

Buscar dades utilitzant funcions.

Aplicar funcions avançades de data i hora.

Realitzar anàlisis de dades i intel·ligència empresarial.

Resoldre problemes amb les fórmules.

Definir objectes i rangs amb nombre.

Crear taules i gràfics avançats.

Crear gràfics avançats.

Crear i administrar taules dinàmiques.

Crear i administrar gràfics dinàmics.

CURSOS GENER 2021

Preinscripcions obertes

Si aquest 2020 t’has quedat amb les ganes de fer el curs d’Excel Avançat, no et preocupis, tot i que encara no hi ha la convocatòria oberta, hem obert la preinscripció perquè puguis reservar la teva plaça. Apunta’t a través del formulari d’aquesta pàgina i comença el 2021 amb molt bon peu!

Els millors instructors

Formadors amb certificat oficial de Microsoft.

A Bit tots els instructors són formadors certificats oficials de Microsoft. La màxima garantia de la seva capacitat tècnica i docent. Un equip instructor altament qualificat que combina l’activitat formativa amb el desenvolupament de la seva activitat professional com a experts en el seu àmbit. Professionals capaços de transferir de forma amena i entenedora els conceptes tècnics més abstractes.

        

Forma’t amb BIT

BIT es un centre de formació oficial de Microsoft, CompTIA i Hortonworks que utilitza documentació oficial per dur a terme cada curs. Organitza els cursos en grups reduïts de menys de 20 alumnes perquè rebis una millor atenció de l’equip instructor. A més, per assegurar la qualitat pedagògica de la formació, compten amb un equip de pedagogs i psicòlegs especialitzats en formació contínua que col·laboren en el disseny i organització de les activitats del curs, així com en millorar contínuament la metodologia didàctica i capacitat docent dels formadors.

Email: consorci2019@bit.es
Telèfon: 93 209 29 66