Donem per finalitzades amb èxit, les primeres convocatòries dels nostres cursos d’Excel, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Es van realitzar dues convocatòries, una de matí i una de tarda, ambdues van començar el 3 d’abril i van finalitzar el passat 20 d’abril, amb un grup d’alumnes entusiasmats i amb moltíssimes ganes d’aprendre sobre Excel, una de les eines més utilitzades per la majoria dels llocs de treball en les empreses.

Gràcies a aquestes 30h de formació, els alumnes han pogut adquirir uns coneixements més avançats sobre aquesta potent eina, han après a utilitzar-la correctament i a esprémer totes les seves possibilitats.

Els coneixements adquirits pels alumnes, els serviran per poder aplicar-los i obtenir nombrosos avantatges en l’acompliment de les seves activitats laborals, o com a ajuda per trobar un lloc de treball adaptat a les necessitats de cada perfil, ja que Excel és una eina amb aplicació d’ús transversal, es pot utilitzar per a infinitat d’aplicacions.

 

Però com ja sabem, Microsoft Office, no solament compta amb Excel, sinó amb més plataformes que ens facilitaran més d’una tasca, quan estiguem presents en l’àmbit laboral i ens ajudaran a complementar les nostres habilitats a l’hora de tractar amb dades.

  • Excel , és una eina que ens dóna suport en l’anàlisi quantitativa i en la presa de decisions, ens permet analitzar dades, crear gràfics, realitzar comptabilitat i factures etc.
  • Word, ofereix una forma fàcil i senzilla de redactar documents, de manera que ens facilita el traspàs de les dades, d’un full de càlcul a un document escrit.
  • Power Point, és una eina indispensable que ens permet presentar unes dades extretes tant d’un Excel com d’un Word, d’una forma més visual.

 

Per això en On.Bit, oferim formació d’aquestes 3 eines. Ets a temps d’apuntar-te als nostres cursos, de forma totalment subvencionada pel Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

Informa’t de les nostres convocatòries!