Potser avui et preguntis: val la pena dedicar un temps i esforç considerable a seguir formant-me? Per aquesta raó, des de On.Bit, volem donar-te alguns consells i motius pels quals mantenir-se en contínua formació és un factor molt important per al desenvolupament personal i sobretot professional.

El món està en contínua evolució i podem detectar que van apareixent noves formes d’educació, nous tipus d’ocupacions, noves tecnologies, etc. Per això és important que les persones ens anem adaptant a aquests nous canvis i millorant les nostres qualitats i competències per afavorir el correcte acompliment de les tasques que se’ns proposin.

 

  1. Comptar amb una formació especialitzada, augmentarà exponencialment les teves possibilitats d‘aconseguir un nou i millor lloc de treball. Ens trobem en un moment en el qual trobar treball és una tasca complicada, on els que més fàcil ho tindran, seran aquells que millor preparats estiguin.

 

  1. Mantenir-se constantment en formació et prepararà per a un món cada vegada més competitiu. Les empreses estan en un moment de constants canvis on veiem transformació en les indústries, canvis en els sistemes d’administració de les empreses, i el comú denominador a tot arreu és que els més preparats s’adapten millor als canvis.

 

  1. T’ajuda a créixer tant a nivell personal com a professional. Seguir formant-te no solament t’ajudarà a aconseguir un nou i millor lloc de treball, sinó que t’ajudarà a créixer en ell. Comptar amb una formació superior i amb uns coneixements especialitzats i actualitzats, és una de les variables que més valoren les empreses a l’hora de mantenir-te i/o promocionar-te en el teu lloc de treball.


  1. Mantenir-se en contínua formació, t’ajuda a adquirir confiança en les teves capacitats. La formació ens acosta al coneixement, i això és un fet que ens dóna seguretat en nosaltres mateixos. A més, el fet d’acabar un curs d’estudis dóna la sensació de l’assoliment i això ens proporcionarà seguretat de poder aconseguir qualsevol altra meta en un futur.

 

  1. Tenir una major formació, augmenta les possibilitats de trobar un lloc de treball millor remunerat. Sabem que els ingressos depenen de molts factors, però el nivell d’estudis és un element clau que influeix en la remuneració obtinguda en un futur. En l’últim Informe Infoempleo Adecco, es demostra que un treballador amb estudis de postgrau percep una retribució un 160% major que la d’un treballador sense estudis.

 

Per aquests motius neix On.Bit, un projecte dedicat a la contínua formació, on pots trobar cursos adaptats a les teves necessitats, a cost zero.

T’animem a que demanis informació sobre aquells cursos que més t’interessin!