Un dels cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que ofereix el projecte On.Bit, és el curs de Programació d’Aplicacions Android.

En l’article d’avui, volem donar-vos informació sobre les finalitats del curs, els beneficis que ofereix i els conceptes que s’aprendran.

La finalitat d’aquest curs de “Programació d’Aplicacions Android” és aprendre els coneixements necessaris per dissenyar, desenvolupar i implantar Apps per Android amb Android Studio, la plataforma de dispositius més estesa i actualment més demandada pel mercat laboral.

La programació per Android està basada en Java, per tant, qualsevol programador que domini aquest llenguatge podrà en poc temps començar a desenvolupar aplicacions per a aquesta plataforma.
A l’acabo del curs, l’alumne estarà en condicions de desenvolupar aplicacions per a mòbils i haurà adquirit els coneixements necessaris per aprofundir el desenvolupament d’aplicacions més avançades.
Alguns dels conceptes que aprendrà en aquest curs són:

– Repàs de programació bàsica OO amb Java
– Ajusto de desenvolupament: Android Studio, SDK,GIT
– Genymotion: un ràpid i eficient emulador de Android
– Arquitectura de Android
– Construir interfície d’usuaris per a aplicacions
– Implementar la interactivitat de l’usuari
– Menu i Aplication Bar
– Localitzar l’aplicació perquè suporti altres idiomes
– Parsear dades Json amb JsonReader
– Llegir i enviar dades des de Android a un servidor extern
– Poblar una Listview amb ArrayAdapter
– Emmagatzemar dades
– Service
– Broadcast Receiver
– Content Provider
– Novetats i actualitzacions de l’última versió

Aquest curs presencial està plantejat per a aquells usuaris que volen aprendre la programació en tecnologia Android, utilitzar-la correctament i esprémer totes les seves possibilitats.

Ara pots apuntar-te sense que et costi ni un sol euro, perquè el curs està totalment subvencionat pel Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

Aprofita aquesta oportunitat única i reserva la teva plaça ara!