Curs per l’obtenció del Certificat de Front End Developer orientat a joves inscrits a Garantia Juvenil.

Curs oficial de 490 hores 100% subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Treballar dur no és treballar més; és fer-ho de manera més intel·ligent.
Apunta’t ara i comença a enriquir el teu talent!

Aquesta formació té com a objectiu capacitar persones interessades en el sector tecnològic per a la seva incorporació al món laboral com a Front End Developers. Sense experiència prèvia, amb aquest curs de programació 100% gratuït i un currículum basat en projectes pràctics, t’ajudarem a convertir-te en desenvolupador web.

Es treballarà en base a projectes que simulen l’entorn professional dels equips de desenvolupament web/app, amb la guia d’un material exhaustiu desenvolupat per professors de les millors universitats

Aprofita aquesta oportunitat única i reserva la teva plaça ara!

02/11/20 al 05/03/21

De dilluns a divendres 8:45h a 14:45h. Modalitat online i 1 dia presencial (dilluns).

Distribució d'hores

Curs: 490 hores

Ocupacions i sortides professionals

 • Programadors d’aplicacions informàtiques

 • Tècnics web

 • Programadors web

 • Programadors multimèdia

Curs totalment subvencionat

Aquest curs forma part del projecte Bit Academy S.L.U., que té com a objectiu fer accessible la millor formació informàtica al conjunt de la societat.

Curs 100% subvencionat per el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, sense cost per als participants i impartits per instructors de contrastada experiència. 

Continguts del curs

Mòdul 1. Introducció en el desenvolupament web.

Mòdul 2. Introducció en el desenvolupament web amb javascript.

Mòdul 3. Introducció al desenvolupament web d’aplicacions mòbils.

Mòdul 4. Conclusió i projectes personals.

Durant aquest mòdul es treballaran totes les tecnologies utilitzades durant el programa i així aprofundir en el seu coneixement. El conjunt de tecnologies que seran utilitzades és el següent:

 • HTML5
 • CSS3
 • JavaScript
 • AJAX
 • JSON
 • Vue.js
 • UX/UI Basics
 • Bootstrap, etc.

Els millors instructors

Formadors acreditats i amb experiència.

En Bit tots els instructors són formadors certificats oficials de Microsoft. La màxima garantia de la seva capacitat tècnica i docent. Un equip instructor altament qualificat que combina l’activitat formativa amb el desenvolupament de la seva activitat professional com a experts en el seu àmbit. Professionals capaços de transferir de manera amena i entenedora els conceptes tècnics més abstractes.

 

Forma’t amb BIT ACADEMY

BIT Academy S.L.U. és un centre de formació oficial de Microsoft, ISTQB, DASA i Pearson VUE que utilitza documentació oficial per a dur a terme cada curs. Organitza els cursos en grups reduïts de menys de 20 alumnes perquè reps una millor atenció de l’equip instructor. A més, per a assegurar la qualitat pedagògica de la formació, compten amb un equip de pedagogs i psicòlegs especialitzats en formació contínua que col·laboren en el disseny i organització de les activitats del curs, així com en millorar contínuament la metodologia didàctica i capacitat docent dels formadors.